Feesten & Partijen

Bruiloften

Bruiloft aan de rivier

Restaurant & Rijnterras “De Swaenebloem” in Tolkamer is al jaren een bekende pleisterplaats op het Gelders Eiland. Zijn unieke ligging aan de Rijn maken dat wandelaars, fietsers, camperaars en andere recreanten er regelmatig stoppen voor een hapje, drankje, lunch of diner. Onlangs heeft het college van burgemeester en wethouders van Rijnwaarden deze locatie, Bijland nr. 3 te Tolkamer, aangewezen als gemeentelijke trouwlocatie.

Al ruim twintig jaar staan Fons en Annie Seising en hun personeel klaar voor hun gasten. Regelmatig vragen die of hun restaurant en rijnterras ook niet kunnen dienen voor een huwelijksvoltrekking, de registratie van een partnerschap of het sluiten van een samenlevingscontract. De Swaenebloem is met ingang van 19 mei j.l. officieel als zodanig aangewezen. Het bedrijf is daarmee in staat gesteld om een huwelijk etc. een bijzonder tintje te geven. Want het ligt middenin de Gelderse Poort. Daar vertakt de Rijn zich in de Waal en Nederrijn en IJssel. Dat alles maakt het tot een landschappelijk fraai gebied dat aan passanten en toeristen ongekende mogelijkheden biedt. De gemeente Rijnwaarden is zich daar goed van bewust en mikt op een verdergaande toeristisch-recreatieve ontwikkeling. En als fietsers, wandelaars en anderen De Swaenebloem weten te vinden én te waarderen waarom zou dat dan niet voor anderen, zoals een a.s. bruidspaar, kunnen gelden? De Swaenebloem brengt daarvoor alles bijeen: een betaalbare, sfeervolle en gastvrij verzorging in een fraaie omgeving.

Het restaurant aan Bijland nr. 3 in Tolkamer biedt diverse mogelijkheden voor passanten maar ook voor kleine en grotere gezelschappen. Het perceel is goed ontsloten en beschikt over een uitstekende parkeergelegenheid. Fons Seising is een professionele kok en voert de scepter in de keuken. Samen met zijn echtgenote Annie heeft hij de algemene leiding. Daarnaast is Annie met leiding over het bedienend personeel (8-12 personen) belast. Hun gezamenlijke werk resulteert in diverse heerlijke gerechten, hapjes, lunches maar ook gevarieerde buffetten en diners. De gasten blijken die te waarderen. Op zonnige dagen biedt het terras ruim plaats aan gasten die windvrij en in comforabele loungesets rechtstreeks uitkijken over een breed rivierenlandschap.

Met is een unieke plek om bruiloften te vieren. Intiem en besloten, maar ook groots en meeslepend. Compleet met receptie, diner en feestavond met live-muziek. Binnen, buiten, of in een grote tent met een fantastisch uitzicht over de Rijn. Een betere locatie is nauwelijks denkbaar.


Of u uw bruiloft in besloten kring wilt vieren met een luxe diner of een receptie gevolgd door een knallende feestavond met live muziek, wij organiseren het tot in de puntjes!

Restaurant De Swaenebloem serveert met zorg geselecteerde streekgebonden producten. De bedrijfsleiding vindt die bij uitstek passen bij de ambiance van het omringend rivierenlandschap.

Hieronder enkele foto's van bruidsparen die hun mooiste dag bij de Swaenebloem hebben gevierd:


Kom in contact